wie-ben-ik-edouard-van-der-velden-000

Wie ben ik

Mijn naam is Edouard van de Velde. Ik ben in Frankrijk geboren en een zoon van Zeeuwse immigranten.

Na een flink dieptepunt realiseerde mij dat ik moest veranderen, dat ik andere keuzes moest maken…maar ik voelde me toen machteloos...

Alleen viel ik in een zwart gat. Verslaving zat immers in de familie. Nadat ik 20 jaar heb gekampt met verslaving kwam het moment dat ik de keuze moest maken om te stoppen. Na het stoppen met drinken en gebruiken speelden echter andere klachten op.

Paniekaanvallen, een negatief zelfbeeld (had ik al ;-), burn-out, maagzuur, gebrek aan zelfvertrouwen, zelfsabotage, geen doel in het leven, somber, jaloezie, bindingsangst, verlatingsangst, en andere blokkades die zelfs fysieke klachten veroorzaakten. Ik zat helemaal vast en had geen idee waar ik moest beginnen. Er moest iets veranderen. Niet alleen met mijn drankverslaving, maar met mijn manier van denken. Ik besefte me dat ik dit niet alleen kon, dus ik ging hulp vragen. Verschillende (trauma)therapieën hielpen mij weer op weg en een in het bijzonder: Hypnotherapie. Sindsdien kan ik weer voelen hoe het is om blij te zijn, tevreden met mezelf… ook als ik alleen ben. Ik heb geen bevestiging van buitenaf meer nodig. Het gevoel van innerlijke rust en gelukkig zijn met mezelf. Geluk.

En dit is waar ik jou ook mee kan helpen.
Heb jij last van angsten/fobieën, gebrek aan zelfvertrouwen, het gevoel dat jij vast zit etc…?

Wil je ook stoppen met roken, of zijn er fysieke klachten waarvan jij denkt dat de oorsprong eventueel mentaal is?

Dan kan ik je hiermee helpen…
Want alle hulpbronnen die je nodig hebt…
Heb je al…  

Laten we snel samen aan de slag gaan.