Wat is hypnotherapie?

Volgens Dave Elman (meest bekende Hypnotiseur van de vorige eeuw : ‘Hypnose is het omzeilen van de kritische factor, behorende tot het bewustzijn waarbij suggesties acceptabel dienen te zijn en daardoor selectief worden opgenomen in het onderbewustzijn.’

Hypnose is een natuurlijke staat. Een staat die zowel concentratie, loslaten als ontspanning met zich meebrengt.

Hypnose (toegang krijgen tot je onderbewustzijn) stelt je in staat om in je perceptie van gebeurtenissen uit het verleden en het heden te wijzigen. Hiermee kan je je angsten, belemmerende patronen en overtuigingen simpelweg veranderen, waardoor je het leven kan creëren wat jij wil. Je krijgt de inzichten die jij op dit moment nodig hebt, en kan jezelf van alles bevrijden en genezen. Hypnotherapie is dus geen show Hypnose.
“Ik beveel de hypnose sessies van Edouard ten zeerste aan. Hij kan je uitstekend begeleiden bij het graven in ons onderbewustzijn, met grote zorg en geduld, met veel empathie en vertrouwen, zonder gevoelens te kwetsen. Edouard maakt het gemakkelijk om in jezelf te kijken en onze innerlijke angsten te confronteren en de magische wereld te ontdekken die we allemaal in ons hebben. Ik had geweldige hypnose sessies onder leiding van hem”

Anna G.