PrijzenPrijs : € 90,- per sessie

“Ik beveel de hypnose sessies van Edouard ten zeerste aan. Hij kan je uitstekend begeleiden bij het graven in ons onderbewustzijn, met grote zorg en geduld, met veel empathie en vertrouwen, zonder gevoelens te kwetsen. Edouard maakt het gemakkelijk om in jezelf te kijken en onze innerlijke angsten te confronteren en de magische wereld te ontdekken die we allemaal in ons hebben. Ik had geweldige hypnose sessies onder leiding van hem”
Anna G.

“Ik had onlangs een buitengewone BWRT-sessie (een innovatieve therapie). Edouard bezit een unieke combinatie van integriteit en sereniteit en kon vrij snel de essentie van mijn hulpvraag helder krijgen. Edouard creëert een veilige omgeving en zorgt voor een ontspannen sfeer. Zijn vermogen om tot de kern van het probleem te komen is echt indrukwekkend. Ik was verbaasd over de resultaten die ik meteen in de praktijk met succes heb kunnen uitproberen. Als je op zoek bent naar diepgaande transformatie en snelle vooruitgang, raad ik de diensten van Edouard ten zeerste aan”. Patricia H.

Bij Edouard kan je Zijn wie je bent. Dit werkt enorm helend”
Irene

“Bij Edouard heb ik de BWRT sessie gevolgd, een bijzondere therapie. Wat een belevenis en wat een resultaat. Edouard is erg goed, en door dat hij de goede vragen stelt kwamen wij snel tot de kern. Het resultaat is na de behandeling meteen merkbaar. Ik raad iedereen om als je ergens mee zit en je er zelf niet uitkomt, naar Edouard te gaan. Voor je het weet ben je in no time weer herboren.” I.

“Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Edouard. Bij binnenkomst een ontspannen gesprek met een heerlijke kop koffie. Zodra de sessie begint ben je gefocust en dat bleef ik ook. Meerdere sessies bij hem gehad en ik voelde mij elke keer beter. De negatieve gedachtes zijn vervangen door positieve en voel mij losser, vrijer dus beter in mijn vel. Heb emoties onder controle en dat is nieuw voor mij. Deze aanpak heeft bij mij gewerkt en ik weet zeker dat Edouard met deze methode veel meer mensen gelukkiger gaat maken.”
Rob

PrijzenPrijs : € 90,- per sessie